Анди Родик спира с тениса догодина?



17-02-2012 10:40 | Станко Димов

Американецът Анди Родик може да прекрати кариерата си в края на сезон 2013. Новината съобщи лично съпругата на играча Бруклин Декър, която все пак остави вратичка за евентуално удължаване на престоя на мъжа си на корта.

Декър се включи по телефона в популярното радио предаване в САЩ – „Шоуто на Дан Патрик”, където шепнейки съобщи новината.

„В момента Анди спи и аз съм се скрила в ъгъла в другата стая, говоря тихо, за да не го събудя”, каза в ефир сексапилната блондинка.

Запитана за страстта на Родик към шоу програмите и желанието един ден да има собствено радио предаване, Декър сподели. „Това е една от мечтите на Анди. Правим планове, може би до две години ще имаме пълен работен ден в радиото, ще видим”.

На въпрос дали това означава, че сезон 2013 ще бъде последният за Родик на корта, моделът на бански костюми отговори така: „В света на тениса никога не знаеш какво ще се случи, с всичките тези контузии и прочие”.

Анди Родик се състезава на нито ATP от 2000-та година. Най-големият връх на американеца идва в края на лятото на 2003-та, когато той печели US Open и застава начело на световната ранглиста.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини