Диетичен облог между Вожняцки и Рори Макилрой24-02-2012 08:00 | Станко Димов

Една от най-обсъжданите спортни двойки – тенисистката Каролина Вожняцки и голфърът Рори Макилрой са се хванали на любопитен бас, разкри датчанката. Двамата явно са решили да се отдадат на здравословен начин на живот, като са си обещали да не прегрешават със „забранени” храни колкото могат по-дълго.

„Няма сладкиши, няма хляб, няма пържени храни, няма газирани напитки. Това е нашият бас. В неделя сме се разбрали да изберем по едно от тези неща и да го опитаме. Моят избор най-вероятно ще бъде чаша кола. Залогът ни е валиден докато някой от нас не се откаже. Аз съм упорита и мисля, че ще спечеля”, разкри 21-годишната Вожняцки.

Запитана какво ще спечели спечелилия облога, тенисистката отказа да разкрие. „Нека просто да оставим нещата така. Във всеки случай не бих направила всичко това за чифт слънчеви очила или нещо подобно”, каза Вожняцки.

Блондинката признава, че най-много се изкушава от шоколад. Нейният любим пък обичал да похапва пуканки, чипс и газирани напитки. Въпреки, че в момента тя е в Дубай, а той в Аризона, Вожняцки му има доверие.

„Той е ужасен лъжец. Ако е нарушил баса и е ял нещо нездравословно веднага ще го разбера”, увери Вожняцки. 
Коментари
Турнир: Chile Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Сантяго, Чили
Настилка: Клей
Награден фонд: $674,730

Official Website | Livescore
Турнир: Abierto Mexicano Telcel
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Акапулко, Мексико
Настилка: Твърда
Награден фонд: $2,000,845

Official Website | Livescore
Турнир: Dubai Duty Free Tennis Championships
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Дубай, ОАЕ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $2,950,420

Official Website | Livescore
Други новини