Топ 10 на най-забавните реплики през 2011-а (видео)



Топ 10 на най-забавните реплики през 2011-а (видео)
19-12-2011 18:12 | Николай Драгиев

Време е да се върнем към някои от най-запомнящите се реплики през тенис сезон 2011. Или поне тези, които са останали в нашето съзнание и си спомняме най-често.

Ето и 10 от най-забавните изказвания през годината:

10. "Да си тенис анализатор е най-лесната работа на света. Ако даденият играч се справя, обясняваш колко е добър, а ако не се получава играта му, декларираш: "той трябва да се занимава с нещо друго."... Не е нужно да се мисли много. Ако се представям добре, хора, вие казвате "той преоткри себе си". Ако играя отвратително, нали знаете, обяснявате че съм потресаващо слаб." - Анди Родик се оплаква от тенис коментаторите.

9. "Например, мога да Ви кажа коя е моята приятелка, но не мога да споделя какво правя с нея. Това е разликата, нека е ясно." - Новак Джокович прави красноречива метафора в нежеланието си да обясни детайли около неговата диета, изключваща употреба на глутен.

8. "Много харесвам Кузи, Кузнецова, тя е приятно момиче. И Янкович. Тя говори толкова високо. Не я виждаш, но може да чуеш навсякъде гласа й." - Ли На за нейните най-добри приятелки сред тенисистките.

7. "Сега може да ме наричате "Aussie Kim", тъй като спечелих най-после титлата." - Ким Клайстерс след триумфа и на Australian Open. Това бе първата й титла на турнир от Големия шлем извън US Open.

6. "Това е най-специалният ден от моя живот. Това е любимият ми турнир, турнирът който съм мечтал да спечеля. Това е и първият турнир, който съм гледал в моя живот. Сякаш сънувам," Новак Джокович за титлата от Уимбълдън.

5. "Ако знаех, че ще идват, щях да се обръсна. Доста съм потен и космат, мислех си. Отидох при тях и им казах "съжалявам, малко съм потен." Иначе беше много приятно," - Анди Мъри разказва колоритно за срещата си с Принц Уилям и неговата съпруга Кейт Мидълтън на Уимбълдън.



4
. "Ти си тотално неконтролируема, ти си мразещ човек и си непривлекателна вътрешно," Серина Уилямс стига до крайност, за да уязви съдията на стола Ева Асдераки във финала на US Open, който в крайна сметка загуби.



3. "Трябва ти да се пенсионираш." - Анди Родик побеснява след въпрос на репортер дали смята да спира с тениса.



2. "Прилича на Donkey Kong." - Мария Шарапова описва как Новак Джокович я имитира в реклама на Head. Donkey Kong е забавна маймуна от видео игра.



1. "Няма значение дали си дебел или слаб, красив или грозен. Винаги ще бъда до теб и ще те обичам," - Ли На се обяснява в любов на съпруга си, който отнесе и доста обиди и шеги по пътя на китайката до финала на Australian Open.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини