Григор болен с Ковид-19



21-06-2020 20:57 | Tennis24.bg

Григор Димитров, обяви в Инстаграм профила си, че е дал положителен тест за COVID-19. 

 

Това се случи след прибирането му в Монако, след като се отказа веднага след загубата си в първия си мач на турнира Адриа Тур в Задар. "Зравейте на всички, искам да съобщя на всички мои фенове и приятели, че дадох положителна проба за Covid-19, след като се прибрах в Монако”, пише топтенисистът ни “Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен в последните дни, ще си направи тест и ще вземе нужните предпазни мерки. Много съжалявам, ако съм навредил на някого. Сега съм обратно у дома и се възстановявам. Благодаря ви за подкрепата и, моля ви, останете на сигурно място и здрави”, написа още българинът.

 

Както вече писа Tennis24.bg в последните дни се разрази скандал, след като стана ясно, че се развихрил грандиозен купон в нощен клуб в центъра на Белград след края на тенис турнира Адриа Тур. На разпространеното от масовата веселба, спретната въпреки пандемията се вижда как домакинът на надпреварата Новак Джокович купонясва заедно с колегите си, сред които и Гришо.

 

Малко по-късно стана ясно, че Джокович е бил контактен с баскетболиста от Партизан Никола Янкович, който също е дал положителна проба на популярния днес вирус.

 

Очаквайте подробности

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини