България срещу Грузия в петък в Борисовата градина (и по БНТ)



03-05-2012 16:08 | Николай Драгиев

България ще играе в петък след 11,00 часа срещу отбора на Грузия във втори мач от група „В” на турнира от ІІІ група на зона „Европа” за Купа "Дейвис", който се провежда на Българския национален тенис център „Карлсберг”. Мачът е решителен за първото място в групата.

И трите срещи – две на единично и една на двойки, ще бъдат предавани пряко по трите канала на БНТ. Първата е по БНТ Свят, от 13:40 двубоят на Григор Димитров и вероятно Дави Цивадзе ще бъде излъчен по БНТ1, а срещата на двойки – по БНТ2 от 16:00 часа.

Избраниците на капитана Огнян Илиев Григор Димитров, Димитър Кузманов, Тодор Енев и Петър Трендафилов почиваха днес. 

В почивния си ден националите изслушаха лекция за последните изисквания на Международния олимпийски комитет за борбата с допинга.

Днес на турнира в София се появи и допинг полицай, който проверява на случаен принцип няколко тенисисти.

Евентуалният съперник на България в плейофите за влизане във ІІ група на зона „Европа/Африка” ще бъде определен в двубоя от група „С” между Черна гора и Македония в петък. И двата състава победиха тима на Армения.

Заб. Българският национален тенис център "Карлсберг" се намира непосредствено зад Парк Хотел "Москва", в началото на Борисовата градина. Той е изцяло реновиран и предлага отлични условия и за играчите, и за зрителите.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини