Иванишевич продължава работа с Чилич, демонстрира сервис с 218 км/ч



Иванишевич продължава работа с Чилич, демонстрира сервис с 218 км/ч
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
10-03-2010 16:16 | Николай Драгиев

Легендата на хърватския тенис Горан Иванишевич обяви, че ще продължи работата си с Марин Чилич поне за още няколко турнира. Партньорството между двамата започна пред февруари. Самият Чилич записва отлични резултати през 2010 г. - той нахлу в топ 10 за първи път, а освен това спечели 2 титли и игра полуфинал на Australian Open.

Иначе основен треньор на Чилич е бившият наставник тъкмо на Иванишевич - Боб Брет. Той обаче ще остави възможността на Иванишевич да го замести на турнирите от сериите "Мастърс 1000" в Маями и Мадрид.

"Ще бъде забавно. Боб остава негов дългосрочен треньор, но в Маями и Мадрид аз ще го замествам, тъй като той няма да присъства на тях. Ще се опитам да наставлявам Марин," обясни Иванишевич.

В същото време самият Иванишевич участва на турнири за ветерани, в които продължава да показва удивителни умения. В мач срещу друга легенда - Майкъл Ченг, той пласираше мощните си сервиси със скорост около 220 км/ч.

"Тренирах с Марин няколко седмици през февруари и това помага и на моята игра. Вкарах сервис със скорост 218 км/ч, което никак не е лошо, а мога и още по-добре. Въобще много е забавно да играеш на състезания за ветерани," обобщи Горан.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини