Пиронкова покани Бербатов на Турнира на шампионките



12-07-2012 13:45 | Станко Димов

Най-силната българска тенисистка Цветана Пиронкова се зарадва на новината, че фондация „Димитър Бербатов” ще бъде партньор на Турнира на шампионките на WTА в София, на който Цвети е посланик.

„Чудесно е, че име като Бербатов подкрепя турнира! Той е сред най-успешните български спортисти и е лицето на България пред света. Надявам се скоро да се срещнем и обсъдим подробности за съвместната ни дейност за Турнира на шампионките.

Ще го поканя в зала „Арена Армеец” да гледа на живо двубоите от 30 октомври до 4 ноември. Присъствието му би било много вдъхновяващо за участничките”, коментира Пиронкова пред официалния сайт на Турнира.

Както бе официално съобщено в сряда, фондация „Димитър Бербатов” ще бъде партньор на Цвети Пиронкова и WTA Турнир на шампионките в организирането на благотворителни инициативи и при реализацията на съпътстваща програма и създаването на талисман за турнира.

Лично Бербатов е одобрил съвместното начинание и е приветствал възможността талантливите деца от неговата фондация да намерят поле за изява чрез участие в съпътстващи програми на турнира.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини