Мария Шарапова продължава без загубен гейм!



16-01-2013 09:28

Мария Шарапова се класира за трети кръг на Australian Open по брутален начин. Миналогодишната финалистка записа „двоен лешник” и във втори кръг, унижавайки с 6:0, 6:0 малко популярната японка Мисаки Дой.

Двубоят между двете продължи само 47 минути и както показва резултатът бе лишен от всякаква интрига. Всъщност на зрителите наистина им беше интересно, но само да разберат дали Маша ще сервира втори „двоен лешник”, или не.

Припомняме, че на старта на турнира Шарапова се наложи с 6:0, 6:0 и над сънародничката си Олга Пучкова. Така шампионката от 2008-а година се класира за трети път без загубен гейм и след  по-малко от 2 часа общ престой на корта! Впечатляващо!

Следващият съперник на Шарапова обаче ще бъде далеч по-труден. Това ще бъде бившата №1 в света Винъс Уилямс.

НАЙ-ДОБРИТЕ СНИМКИ ОТ ДЕНЯ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
. . (16-01-2013 20:32)
И кво ? Х*й с око ! Знаеш после какво да му сториш, че да не те гледа ! Виж, ся ... мъжки ! Вземи да си мериш приказките малко, че ще си докараш някоя беля !
Адриан Йосифов (16-01-2013 19:41)
И кво ? завиждаш ли,че му бара лешниците,а ти сам се справяш ???
. . (16-01-2013 11:06)
Гришо Шарапов продължава да вдъхновява Марчето! Казал й, ако заковеш още един двоен лешник, пак ще ти дам да си играеш с моите лешничета колкото си поискаш ...
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд: €622,850

Official Website | Livescore
Турнир: Grand Prix Hassan II
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Маракеш, Мароко
Настилка: Клей
Награден фонд: €622,850

Official Website | Livescore
Турнир: US Men′s Clay Court Championship
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Хюстън, САЩ
Настилка: Клей
Награден фонд: $710,735

Official Website | Livescore
Други новини

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ