Енен: Обидно бе да загубя този мач



Енен: Обидно бе да загубя този мач
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
Тагове
02-04-2010 19:24 | Николай Драгиев

Жюстин Енен определи като "обиден", начинът по който загуби от Ким Клайстерс в четвъртфиналите на Sony Ericsson Open. Белгийката се предаде след 2/6, 7/6(3), 6/7(6), след като спаси 3 мачбола и имаше куп възможности да прекърши Клайстерс преди финалния тайбрек.

"Това бе велик мач, няма съмнение. Ким игра по-добре във важните разигравания. Тя бе агресивна и действително се възползва от своите възможности. Това е най-важното, което трябва да се каже," обясни Жюстин.

"Борих се през целия мач и е обиден, начинът по който загубих. Все пак като цяло този турнир бе много важен за мен. Представих се на ниво, според моментните ми възможности. Постигнах хубави победи, с добра игра. Не бях достатъчно силна срещу Ким, но се връщам вкъщи с много положителни емоции," допълни още тя.

Това бе втора загуба на Енен срещу Клайстерс за годината и общо 12 от 24 мача между тях. Така след завръщането си през януари Жюстин все още няма титла. В кариерата си обаче тя е завоювала общо 41 отличия и само Винъс Уилямс има повече от нея - 43.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини