Факт: Ноле няма загуба след годежа



12-11-2013 12:49 | Станко Димов

Световният номер 2 Новак Джокович влезе в страхотна форма, след като се сгоди за приятелката си Йелена Ристич на 26 октомври тази година, записвайки поредица от 22 победи и нито една загуба.

Харизматичният сърбин предложи на дългогодишната си спътница малко, след като загуби финала на US Open от Рафаел Надал в четири сета, след което навлезе в страхотна форма. След годежа Джокера спечели 22 поредни мача, като грабна титлите от Пекин, Шанхай, Париж и Финалите на световния тур в Лондон, а междувременно помогна на Сърбия да се класира за финала на Купа Дейвис.

"Тя е страхотна подкрепа за мен в последните осем години и решихме да направим следващата стъпка. За мен беше страхотен момент, когато й предложих. Оттогава нямам загуба, така че може би ще трябва скоро да се оженим, за да продължа тази успешна серия", сподели Джокович след успеха си над Надал миналата вечер.

Сезонът за Ноле обаче все още не е приключил, като в края на седмицата той ще се опита да помогне на Сърбия да спечели втора титла от Купе Дейвис в историята. На финала сърбите посрещат в "Арена Белград" миналогодишните шампиони Чехия. /БГНЕС

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини