Тодор Енев: Очаквам удари под кръста в Гърция



28-03-2014 12:09

Капитанът Тодор Енев проведе заниманието на Българския национален тенис център заедно с кондиционния специалист Емил Стоименов, с Кутровски, Тихомир Грозданов и Динко Халачев, както и тенисистите от разширения отбор Алекс Мартински и Васко Младенов, които се включиха с много настроение.

„Подготовката върви идеално и съм оптимист за изхода от двубоя. БФТ ни осигури всичко необходимо за лагера – заяви Енев.

"Момчетата са надъхани за силна игра срещу Гърция. Голям коз за нас е, че ще участва Григор Димитров. Сигурен съм, че той ще даде всичко от себе си. Но Купа "Дейвис" е отборен турнир и всички български тенисисти трябва да се раздадат на 100 процента, за да победим. Надявам се да имаме една позитивна седмица в Атина.

"Към нас се присъедини и Кутровски, който в понеделник ще е в първите 400 в света. Грозданов се старае много в тренировъчния процес и е в добра форма. Същото важи и за Халачев. Очаквам и удари под кръста в Гърция. Техните фенове са много темпераментни, но се надявам да се справим в тази обстановка," допълни още Енев.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини