Националите започнаха подготовка за битката с Гърция



28-03-2014 12:04

Продължава лагерът на националния отбор на България по тенис преди двубоя срещу Гърция в Атина от 4 до 6 април, който е за оставане във втора група на Евро-африканската зона на Купа „Дейвис”. В петък към него се присъедини и втората ракета Димитър Кутровски, който пристигна снощи от Съединените щати.

Капитанът Тодор Енев проведе заниманието на Българския национален тенис център заедно с кондиционния специалист Емил Стоименов, с Кутровски, Тихомир Грозданов и Динко Халачев, както и тенисистите от разширения отбор Алекс Мартински и Васко Младенов, които се включиха с много настроение.

Тихомир Грозданов е на мнение, че лагерът протича нормално.
„Чувствам се отлично физически и психически. Очаквам категорична победа в Атина. Познавам гръцките тенисисти – не са толкова добри и повечето са зад нас в световната ранглиста. Очаквам обаче да имаме проблеми със съдийството”, коментира Грозданов.

Динко Халачев заяви, че обстановката в националния отбор е отлична и на състезателите е осигурено всичко необходимо. Левичарят от Хасково очаква българите да бъдат на топниво в Атина.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини