Ноле: С Йелена ще се венчаем през лятото, искам много деца21-05-2014 16:54

Новак Джокович за пореден път сподели, че за него семейството е изключително важно и вече мисли за сватбата с приятелката си Йелена, с която очакват и дете.

"Сгодихме се през септември миналата година, а през лятото ще се венчаем, разкрива той пред пред Vanity Fair.

"Заедно сме от почти девет години и благодаря на Господ, че ще ме дари с дете. Йелена е първата истинска жена в моя живот. Винаги съм искал да бъда с нея, макар че заради нашите задължения ни бе много трудно.

"Всички тези трудности само направиха връзката ни по-силна и ние се справихме в тези трудни времена."

От своя страна Джокович се чувства готов да бъде баща. "До няколко седмици ще знаем пола на детето ни. За мен няма значение, тъй като ще бъде първото от много, но Йелена и майка ми се надяват на момиченце, защото в рода ни сме само мъже."

Джокович разкрива, че това събитие ще промени отношението му към тениса и кариерата вече няма да е на първо място. "Ще променя начина си на живот. Ще се състезавам, но това няма да е главният ми приоритет, независимо че спортът ми е дал толкова много."

Сърбинът говори и за отношенията си с един от най-големите си съперници - Рафаел Надал.

"Аз и Надал никога няма как да бъде приятели, ние сме опоненти, но той е важен човек в живота ми. Случвало се е да отидем на вечеря заедно. Истинският ми приятел от тенисистите е Фабио Фонини," откровен е Новак.

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини