Маша се завръща на корта в Монреал, ясна е основната схема



02-08-2014 11:23 | Николай Драганов

Осем състезателки от Топ 10 на ранглистата при жените ще вземат участие на турнира от сериите "WTA Premier 5" с награден фонд над $2,440,000 в Монреал. Единствените отсъстващи от елита на женския тенис са Симона Халеп и Ли На, а своето завръщане на корта след Уимбълдън в Монреал ще направи Мария Шарапова.

 

Маша е поставена под №4 в основната схема и ще стартира с двубой срещу Гарбине Мугуруса или квалификантка. Рускинята се намира в една част на схемата с шампионката от миналата година и №1 в света Серина Уилямс, което означава, че двете могат да се срещнат на полуфинал. В тази част на схемата са още Южени Бушар, Ангелик Кербер, Каролине Вожняцки, Даниела Хантухова и други.

 

Серина Уилямс ще играе в първия си мач срещу Саманта Стосър или квалификантка, а на четвъртфиналите е възможен двубой срещу любимката на домакините Южени Бушар.

 

Водач в долната част на схемата е Петра Квитова, където са още Агниешка Радванска, Йелена Янкович, Виктория Азаренка, Доменика Цибулкова, Сара Ерани, Ана Иванович и други.

 

ОСНОВНА СХЕМА В МОНРЕАЛ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини