Мъри: Изумително е, не знам как обърнах (видео)



27-10-2014 02:09

Цели пет мачбола спаси Анди Мъри по пътя си към титлата от АТР 500 турнира във Валенсия. В спора за трофея той се наложи след три часа и 20 минути игра над Томи Робредо с 3:6, 7:6(7), 7:6(8), спасявайки пет мачбола.

И двамата състезатели бяха участвали в турнири в продължение на пет поредни седмици, но въпреки това до последно се бориха за успеха въпреки изтощението.

"Да, невероятен мач беше. Не знам как успях да стигна до обрат. Бях изтощен. Томи също беше много уморен в края, когато показахме невероятен тенис. Особено в тайбрека. Изумителен мач.

"Тази победа значи много за мен. Когато трябва да работиш за нещо, да се бориш и го постигнеш, тогава задоволството е по-голямо и това значи още повече за теб.

"В изминалите седмици имах много оспорвани мачове, спасих мачболи, когато Давид сервираше за мач. Продължавам да се боря докрай. Искам да направя добър завършек на годината и начало на следващата," коментира шампионът, който значително подобри шансовете си за класиране на финалния турнир на най-успешните осем в Лондон.

 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини