Шарапова: Бушар няма нужда от моите съвети



27-01-2015 13:55 | Станко Димов

Мария Шарапова се класира за полуфиналите на Australian Open, след като надви една от големите надежди на женския тенис Южени Бушар с 2:0 сета, в отделните части 6:3, 6:2. Ето какво каза след срещата рускинята:

„Чувствах се много добре от самото начало на мача. Мисля, че нямаше как да започна срещата по-добре. Запазих концентрация през целия двубой. Мисля, че почти нямаше моменти, в които нивото ми да спада, а това е нещо много важно. Във важните моменти успявах да пласирам страхотен сервис, или много качествен ретур. Като цяло съм много доволна от показаното на корта”.

Запитана какви съвети може да даде на Бушар, Маша отговори така: „Не мисля, че тя има нужда от какъвто и да било съвет от мен. Мисля, че тя свърши страхотна работа. Преди две години тя участваше в квалификациите. Две години по-късно е №7 в схемата и достига напред в турнирите от Шлема и може би ще спечели скоро един. Не мисля, че аз тази, която трябва да и дава какъвто и да било съвет”.

Относно следващата си съперничка, Екатерина Макарова, Маша сподели следното: „Страхотно е, че ще се срещнем на такава фаза в турнира. Тренирали сме няколко пъти по време на лагери за „Фед Къп”, а освен това успях да я гледам малко тази седмица. Не мисля, че между двете има някакви тайни. Тя знае какво да очаква от мен, същото важи и за мен.

Знаете, че от началото на турнира не съм играла с левичарка. Тя има страхотен сервис и със сигурност ще се опита да го използва. От своя страна трябва да следвам моята си игра. Надявам се да стигна до финал. Ще бъде страхотно, ако успея да спечеля още веднъж титлата тук, мечтая за този момент”. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини