Капитанът Енев: Това, което Мико направи, не може да се опише с думи



07-03-2015 12:23 | Станко Димов

Капитанът на националния ни отбор за Купа Дейвис Тодор Енев продължава да е оптимист за крайния изход на двубоя с Латвия. След първия ден резултатът е 1:1. Александър Лазов загуби с 0:3 сета от Мартинс Подзуш, но Димитър Кузманов изравни след близо петчасов трилър и победа с 12:10 гейма в петия сет над Янис Подзуш.

„Това, което Мико направи, не може да се опише с думи. Поздравления за показания характер. Бори се докрай и нито за миг не се отказа. Премина през няколко много тежки момента и кризи, но съумя да вземе мача. Физическата му подготовка е безупречна и това се видя в края, когато неговият съперник видимо изпитваше по-големи затруднения.

Честно да си призная, няма място за сравнение – да наблюдаваш отвън е много по-тежко, отколкото да си на корта. Искам да поздравя и Александър Лазов, който също даде максимума си в своя мач. Настроението в тима е отлично. Продължаваме битката. Мога да потвърдя, че в мача на двойки ще играят Тихомир Грозданов и Илия Кушев. И двамата имат опит и вярвам в успеха им“, коментира Енев.

Срещата на двойки започва в 14 часа.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини