Пореден шамар за Джеймс Блейк



03-08-2010 02:14 | Станко Димов

Пропадането на Джеймс Блейк се превръща в константен процес. Рано тази сутрин бившият национал на САЩ за купа "Дейвис" напусна турнира Legg Mason Tennis Classic във Вашингтон.

 

Блейк претърпя загуба още в първи кръг, отстъпвайки с 6-3, 3-6, 4-6 на 119-ия в света Райън Суитинг (САЩ), който стигна до основната схема през ситото на квалификациите.

 

"Определено съм разочарован и бесен на самия себе си. Аз съм състезател и като такъв искам да побеждавам във всичко, с което се захвана. Няма значение дали става въпрос за тенис, голф, шах или карти.

 

Просто искам да печеля и когато това не се получава съм разочарован. Трябва час по-скоро да се върна на победния път, на който мога да играя", коментира след поредния си крах Блейк.

 

Успешен старт в турнира записа аржентинецът Давид Налбандян. Бившият номер 3 в света, който получи "уайлд кард" за турнира в американската столица, разби с 6-4, 6-0 Райев Рам (САЩ).

 

"Когато побеждавам всички казват, че се завръщам в големия тенис. Когато губи се говори, че вече не ставам. Това са "законите" в нашия спорт. Истината е, че сега се чувствам добре", каза Налбандян.

 

Откровено с Джеймс Блейк: За брадата му, борбата с рак и Лейди Гага




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини