Шарапова с трогателно писмо



11-03-2016 07:48 | Tennis24.bg

Мария Шарапова се обърна към милионите си фенове по света, като сърдечно им благодари за оказаната подкрепа през последните дни. Както е известно, в началото на седмицата рускинята свика пресконференция в Лос Анжелис, на която обяви, че е дала положителна допинг проба по време на Australian Open 2016.

В резултат на това Шарапова ще бъде със спрени права от 12-ти март, като тепърва ще стане ясно какво точно ще бъде наказанието й и колко ще отсъства от корта. Бившата №1 в света използва официалния си сайт, за да се обърне към всичките си фенове. Ето какво написа рускинята:

„Вчера се събудих с пощенска кутия, пълна с любов и съчувствие.

Първият имейл, който веднага отворих, беше от моя най-добър приятел, знаете, типът човек, който може да те накара да се усмихнеш и да се разплачеш с една дума и с когото прекарах вечерта на телефона, проверявайки как съм аз.

По принцип, обичам сутрините. Нов ден, нов старт. Определено мога да кажа, че този ден не беше обикновен. Нищо друго не ми идваше на ума в 6 часа сутринта, освен че съм решена да играя тенис отново и се надявам да имам шанса да го правя. Бих желала да не трябва да премина през това, но се налага и ще го направя.

Трябваше да се потя, да го премина през това, както съм правила през по-голямата част от живота си, затова се отправих към фитнеса. Тогава осъзнах, че куп коли със затъмнени прозорци ме следват. Добрите стари папараци, отново на линия.

Не бях много онлайн, освен странното търсене за нова антична масичка за кафе, но приятелите ми направиха колаж за мен с всички ваши хубави съобщения и хаштагове, които сте създали (#‎IstandWithMari и #‎LetMariaPlay). Прекарах следобеда, четейки ги до моето куче, което не можеше да разбере защо това е по-важно от разходката, която очакваше.

В този момент аз съм толкова горда да ви нарека мои фенове. Часове след съобщението ми, вие ми показахте подкрепа и лоялност, която бих очаквала само когато някой е на върха на своята професия.

Исках да ви кажа, че прекрасните ви думи ме накараха да се усмихна. Бих искала да играя отново и се надявам да имам шанса да го направя. Вашите съобщение ми дадоха голям кураж. Това съобщение не е нищо друго освен да ви благодаря. Благодаря ви много.

Мария Шарапова”

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини