Мощен сервис донесе успех на читател на сайтовете от ЕС МЕДИА



07-05-2016 16:16 | Tennis24.bg

Материалът на Християн Цуцев "Мощният сервис или убиецът на красивия тенис" му донесе наградата в читателския конкурс на ЕС МЕДИА за месец април.

"Без съмнение, публиката е жадна за майсторски отигравания и дълги размени на удари. Тенисистите обаче не са актьори, чиято цел е да забавляват хората", категоричен е в него авторът. Целият материал може да прочетете или да си припомните ТУК.

Битката за второто място бе оспорвана и напрегната и в крайна сметка остана нерешена. Материалът "Манталитетът на българина" на Симеон Русев разказва за неособено добри практики на треньорите спрямо младите играчи. Този на Райна Максимова, "Червените сърца отново на път да се пръснат", пък бе вдъхновен от грандиозния успех на третодивизионния ЦСКА в турнира за Купата на България.

Екипът на ЕС МЕДИА поздравява призьорите и пожелава вдъхновение на всички свои читатели, които искат да споделят мнението си по актуална спортна тема. Припомняме, че това може да се случи всекидневно, а условията на нашия КОНКУРС можете да си припомните ТУК.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини