Кириленко отложи купон за РД - не иска да се напива



Кириленко отложи купон за РД - не иска да се напива
Свързани новини
Свързани турнири
Свързани играчи
24-01-2010 23:34 | Станко Димов

Мария Кириленко ще отложи празненствата за своя рожден ден заради класирането си на четвъртфинал на Australian Open. Красавицата стигна до тази фаза, след като Динара Сафина се отказа в мача си срещу нея на осминафиналите. Иначе Кириленко навършва в понеделник 23 години.

"Не искам да се напивам все пак преди следващия ми мач. След турнира обаче ще празнувам с моите приятелки", сподели Кириленко.

"Наистина съжалявам за Сафина, много е лошо да получиш травма, особено на подобен турнир. Чувсвам се много зле заради нея, въпреки че излязох краен победител в този мач", обясни Мария в анализа си за мача..

"Видях, че нещо и се случи, но честно казано така и не разбрах какво точно й стана. Тя ми каза, че нещо не е наред с гръбначния й стълб. Знам, че и преди е имала проблеми в тази област".

"Иначе Динара започна мача по-много силен начин. За мен бе пък малко трудно и чаках шансовете си. Трябва да си призная, че ми е малко трудно да се приспособя да играя нощем. Разбира се, не мога да скрия, че ме радва фактът, че съм на 1/4 финал, надявам се Динара да се оправи. Аз обаче предпочитах да се изиграе целия мач, да го спечеля и тогава заслужено да се класирам. Очаквам здрав мач срещу китайката Женг, която е много труден съперник и я срещнах за последно в Куала Лампур", допълни още рускинята.




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини