Гледайте турнира в Индиън Уелс по спортните канали на Мтел



06-03-2017 14:57 | Tennis24.bg

И през тази седмица спортните канали на Мтел ще следят най-интересното от света на спорта – основен акцент ще бъдат тенис турнирът от сериите "Мастърс 1000" в Индиън Уелс и мачовете от поредния кръг в баскетболната Евролига. И в двете състезания ще има българско присъствие в лицето на Григор Димитров и Александър Везенков.
 
Сблъсъците при мъжете на кортовете в Калифорния ще вървят на живо по Mtel Sport 1. Първият кръг ще бъде в четвъртък, като зрителите ще могат да проследят последователно шест двубоя. Началото на прякото излъчване е 21:00 часа, а последната среща ще започне в 7:00 сутринта на следващия ден.

В петък директното предаване отново ще включва шест мача със същия график на провеждане. Григор Димитров ще влезе в надпреварата под номер 13 в световната ранглиста и като поставен в схемата, включвайки се директно във втория кръг. Неговият път към финала минава през най-силните в света – 29 от първите 30 в ATP са подали заявки за участие в Индиън Уелс.

Състезанието ще продължи до 19 март, когато е двубоят за титлата, който също ще се излъчва на живо по Mtel Sport 1. Преди и след най-любопитните срещи ще има коментарни студия с експертни мнения и прогнози.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини