Кузманов се бори лъвски в първия си мач на ATP Cup (снимки)



03-01-2020 12:17 | Станко Димов

Димитър Кузманов се бори лъвски, но загуби първия си мач от ATP Cup в Сидни. Втората ракета на България отстъпи с 1:2 сета пред 53-ия в световната ранглиста Камерън Нори, в отделните части 2:6, 6:3, 2:6 след два часа игра.

По този начин Великобритания поведе в резултата с България преди сблъсъка на първите ракети – Даниел Евънс и Григор Димитров, които излизат на корта до минути.

ГАЛЕРИЯ ОТ ДВУБОЯ КУЗМАНОВ - НОРИ

Кузманов започна по-сковано срещата и отстъпи в първия сет, в който допусна два пробива. В същото време пловдивчанинът не успя по никакъв начин да затрудни Нори при негов начален удар.

Загубата на първата част не се отрази негативно на Мико, напротив. Той заигра чувствително по-спокойно, а в същото време настъпи срив в представянето на Нори. Кузманов се възползва от няколко „подаръка“ на англичанина и успя да го пробие за преднина 3:0 във втория сет. До края на сета Мико не допусна колебания при свой сервис и заслужено стигна до успех с 6:3, вкарвайки двубоя във финална трета част.

В нея Нори стартира с пробив за 2:0, но Мико веднага направи рибрейк. За съжаление серията от брейкове продължи, а печеливш от нея излезе Нори, който поведе с 4:1 гейма и до края на срещата не позволи на Мико дори да мисли за обрат.   

РАЗВИТИЕТО НА ДВУБОЯ ГЕЙМ ПО ГЕЙМ

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини