Серина Уилямс: На ръба съм, не издържам на този стрес20-03-2020 16:14 | Станко Димов

Носителката на 23 титли на единично от турнири от Големия шлем Серина Уилямс призна, че се справя много трудно със социалната дистанция, която разпространението на коронавируса наложи. Американката заяви, че в началото е подценявала сериозността на проблема, но впоследствие мнението ѝ се е променило коренно.

„Искам да отделя минута за да споделя за опита си с короната. В началото си мислех, че това е нещо, което не може да ме засегне. И тогава изведнъж отмениха Индиън Уелс. Казах си: „Ох, ок, това е странно, но сега ще имам малко време за почивка и ще се възползвам“. След това отказаха още един турнир, и още един и всичко това доведе до тази тревожност, която изпитвам в момента“.

„Сега вече съм социално дистанцирана от доста дълго време, вероятно две седмици, и всяко малко нещо ме влудява. И от тревога искам да кажа, че съм на ръба. Всеки път, когато някой киха или кашля около мен, полудявам. Имам предвид дъщеря ми, защото не се мотая наоколо с други. Когато се закашля и хвърлям един страшен поглед, след което ми става тъжно. Задавам си въпроса как ли се чувства, мога ли да направя нещо? Наистина съм под тонове стрес“.

Припомняме, че по-рано през седмицата от ATP, WTA и ITF обявиха, че сезонът в тениса е отложен до 7-ми юни.


Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини