Пазят уайлд кард специално за Григор Димитров



13-10-2020 14:17 | Tennis24.bg

Организаторите на турнира Sofia Open обявиха, че за Григор Димитров ще бъде пазена специална покана – „уайлд кард“, ако бившият №3 реши да участва в надпреварата. Припомняме, че по-рано днес станаха ясни имената на 19 от участниците, като сред тях не е Димитров.

„Към момента продължаваме да сме в непрестанна комуникация с Григор Димитров и хората от неговия щаб. Както знаете, той подписа договор за участие на Sofia Open за оригиналните дати в края на септември и началото на октомври. Надяваме се, че Григор, който несъмнено обича България, ще играе на пренасрочения Sofia Open и ще приеме „уайлд кард”, която пазим специално за него. А що се касае до другите две „уайлд кард”, много топтенисисти проявяват интерес към тях и решението на кого да бъдат дадени ще бъде оповестено в следващите седмици“, заяви Кавери Годхинди, изп. директор на Brandplus и Sofia Open.

„Голям престиж е за София, не само да е единственият на Балканите, но и да е сред малцината градове в световен мащаб като цяло, домакин на престижен турнир на АТП от категория 250. Петото издание на Sofia Open ще бъде най-силното досега. Като притежател на лиценза основна цел на Brandplus с провеждането на този турнир е не само всяка година да доведе в София тенисисти от световна класа, но и с времето да утвърди Sofia Open сред най-класните турнири от категорията 250 на АТП.

Гордеем се със списъка на участниците тази година: тенисист от Топ 10, седем от Топ 20 и 15 от Топ 30 на световната ранглиста гарантират, че очите на целия свят ще са обърнати към София благодарение на телевизионното излъчване и отразяването в медиите. И не на последно място: напълно е възможно резултатите от турнира в София да определят последните участници във финалния турнир на АТП за 2020 г. в Лондон“.

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини