Сабаленка: Вероятно ще празнувам цяла седмица



28-01-2023 13:45 | Tennis24.bg

Новата шампионка на Откритото първенство на Австралия Арина Сабаленка заяви след успеха си над Елена Рибакина на финала, че се надява след година отново да се върне в Мелбърн и да има шанс да защити титлата си.

"Искам да се извиня още в началото на лошия ми английски, защото съм много развълнувана и думите ми идват на моя роден език. Благодаря първо на многоуважаваната Били Джийн Кинг. Благодаря и на моята съперничка, която е невероятна тенисистка и се надявам да имаме още срещи. Свърши толкова работа, така че най-искрени поздравления. Благодарности и към публиката, без която едно такова събитие просто не е същото", коментира тенисистката от Беларус след като получи трофея.

"А към моя екип ще кажа, че знам какво ви причиних в последната година. Благодаря, че останахте близо до мен в един от най-трудните ми моменти. Надявам се, че догодина ще се върна отново и ще мога да се боря да защитя титлата си", добави Сабаленка.

Малко по-късно в ефира на "Евроспорт" тя добави: "Имам специално място у дома, където ще поставя тази титла. Какво ще правя сега? Ще празнувам. Вероятно ще празнувам цяла седмица", добави щастливата шампионка. 

 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Miami Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Маями, САЩ
Настилка: Твърда
Награден фонд: $10,404,205

Official Website | Livescore
Други новини