ВИДЕО: Джокович гостува на Джей Лено, учи го да играе хоро



03-08-2011 14:58 | Станко Димов

Най-добрият тенисист в света Новак Джокович бе гост във вечерното шоу на Джей Лено. Сърбинът демонстрира типичното си чувство за хумор и разказа любопитни подробности от живото си извън тениса. В края на предаването Ноле имаше специална изненада за Лено. Тенисистът покани в студиото група танцьори, които демонстрираха типични за сръбския фолклор ритми.

 

Обсебен от обаянието на балканската музика, самият Джей Лено „се хвана на хорото” и танцува в компанията на източноевропейския си гост. Иначе „в сериозната част” Джокович разказа за невероятните си успехи от началото на сезон 2011.


„Сбъднах една моя мечта. Беше невероятно, в рамките на три дни осъществих двете си най-големи цели – да стана №1 в света и да спечеля Уимбълдън. Чувствах се невероятно, трудно е да опиша как точно.


"Как станах №1? Промених някои неща в играта си, особено в психиката. Вече знаех как да се справя с напрежението, използвах натрупания опит през годините и нещата се получиха. Няма да края, че имаше моменти, в които не мислех, че ще мога да бъда на върха. Федерер и Надал доминираха много сериозно, печелеха почти всеки турнир и просто не виждах как ще се справя с тях, ето че стана”.


Ноле разказа още за специалния хранителен режим, който спазва през последната година и на когото отдава голяма част от успехите си в момента. Той разкри, че му е било много трудно да се откаже от примамливите тестени ястия, още повече, че семейството му има пицария в Белград. 


Ноле призна, че обича Караоке клубовете, но се определи като ужасен певец. Любимата му песен пък била „I will survive” на Глория Гейнър.

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Mutua Madrid Open
Категория: Мастърс
Място на провеждане: Мадрид, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €9,017,445

Official Website | Livescore
Други новини