Нелеп инцидент за малко да откаже Надал от Australian Open16-01-2012 12:26 | Станко Димов

Повече от интересна се оказа пресконференцията на Рафаел Надал след първия му двубой на Australian Open 2012.

Испанецът шокира всичките си фенове, признавайки че часове преди турнира е получил мистериозна травма в коляното, докато е стоял на стол. Сякаш от нищото коляното на Надал започнало да го боли и той моментално поел към най-близката болница, видимо притеснен за състоянието си.

„Това е най-странното нещо, което някога ми се е случвало”, коментира Надал.

„Без абсолютно никаква причина почувства сериозна болка в коляното докато стоях на стол в хотела. Притесних се сериозно, защото не мога да се контузия просто докато си стоя на стол. Болката дойде от нищото”, добави испанецът.

Направените изследвания за радост показали, че с коляното на Надал всичко е наред и той може да излезе спокойно на корта. А иначе с играта си днес шампионът от 2009-та дори не загатна, че е имал подобна „безсънна” нощ.

В същото време репортерите не подминаха въпроса и за атаките на Рафа към Роджър Федерер заради нежеланието на швейцареца за промени в календара.

„Думите ми бяха неправилно цитирани, просто споделих личното си мнение, не искам да влизам в конфликти с Федерер. Моля ви, не ме питайте повече по тази тема”, кротко обяви Надал.
Коментари
Тенис резултати и статистика
Други новини