ВИДЕО: „Скучният” Мъри спечели шоуто с Лодра



21-01-2012 11:42 | Станко Димов

В изключително атрактивен двубой Анди Мъри се наложи с 6:4, 6:2, 6:0 над Микаел Лодра и заслужи мястото си на четвъртфинал. С изпълненията си на корта двамата направиха страхотно шоу за публиката, макар двубоят да бе лишен от към интрига.

„Беше много весело. Рядко се получават такива двубои в турнирите от Големия шлем. Особено в края на втория сет мисля, че направихме страхотно шоу – къси топки, излизания на мрежата , лобове...опитахме всичко. Наистина се забавлявах на корта и мисля, че това се видя”, сподели финалистът от последните две издания.

Запитан за взаимоотношенията си с новия треньор Иван Лендъл, Мъри сподели следното:

„Засега всичко е ОК. Разбира ме се добре, нещата се получават. Мисля, че вече си е тръгнал от корта, тъй като никой не иска да ме слуша как говоря. Скучен съм”, каза шотландецът и хвърли публиката в смях.

Съперник на Мъри в спор за място на четвъртфинал ще бъде Михаил Кукушкин. Състезаващият се за Казахстан тенисист надви в 5 сета Гаел Монфис – 6:2, 7:5, 5:7, 1:6, 6:4.

Французинът спокойно може да съжалява за загубата, тъй като в решителния пети сет първи стигна до пробив (2:0 гейма), но след това не издържа физически и загуби.

УНИКАЛНО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА МОНФИС ОТ МАЧА!

 




Коментари
Тенис резултати и статистика
Турнир: Tiriac Open
Категория: Друг
Място на провеждане: Букурещ, Румъния
Настилка: Клей
Награден фонд:

Official Website | Livescore
Турнир: BMW Open
Категория: ATP 250
Място на провеждане: Мюнхен, Германия
Настилка: Клей
Награден фонд: €651,865

Official Website | Livescore
Турнир: Barcelona Open
Категория: ATP 500
Място на провеждане: Барселона, Испания
Настилка: Клей
Награден фонд: €2,938,695

Official Website | Livescore
Други новини