Райън Харисън недоволства от "танцуващия" Кутровски18-02-2012 14:36 | Николай Драгиев

Райън Харисън не остана доволен от начина, по който Димитър Кутровски се е държал преди неговите изпълнения на втори сервис. Рано тази сутрин Харисън победи Кутровски с 6:1, 6:4 в четвъртфиналите на турнира в Сан Хосе за 62 минути игра.

"Момчето, с което играх днес (Кутровски) се опитваше да танцува докато изпълнявах втори сервис. Аз никога не съм си позволявал подобно нещо или каквото и да е действие, което да пречи на другия играч. Така съм създаден като тенисист. Моят баща никога не ми е казвал да прекъсвам играта, за да ходя до банята, както правят други треньори, целящи да разбият ритъма на противника.

"Моят подход винаги е бил свързан с това да бъда по-добър от съперника, за да не се налага да търся начини да руша неговата игра," заяви Харисън, който ще играе с Милош Раонич в полуфиналите.

"Доволен съм от победата. След лесния първи сет знаех, че той само може да покаже по-добра игра във втория. В края всеки можеше да вземе предимство, но съм доволен че продължавам напред," допълни Харисън.

Доволен от цялостното си представяне в Сан Хосе бе и Кутровски. "Искам да благодаря за подкрепата. Не успях да спечеля, но видях върху какво имам да работя още и това като цяло е добър резултат. С нетърпение очаквам следващите турнири."
Коментари
Други новини