Президентът на европейския тенис: Очаквам още успехи в България30-04-2012 16:33 | Станко Димов

Президентът на европейската тенис асоциация Жак Дюпре бе сред най-важните гости на откриването на обновения национален тенис център. Той лично благодари на премиера на България Бойко Борисов за оказаната подкрепа, като в същото време изтъкна с факти прогресът, който тенисът в България бележи през последните години.

„Този спорт е важен за България, важен е и в международен план. Благодаря на всички, които участваха в реализирането на този проект. Имахме възможността да разговаряме на тази тема с премиера и се радвам, че той удържа на думата си.

Само за три години Българска федерация по тенис увеличи значително броя на играчите, на клубовете и на кортовете в страната. В същото време България организира много мероприятия под егидата на Международната и на Европейската федерация по тенис.

Това е добра работа и ще даде сигурност на премиера, че не е сгрешил, когато е помогнал на федерацията. Надявам се, че България ще постигне още успехи и ще заеме място между най-големите европейски федерации“, добави Дюпре.

СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО!

_____
 

Абонирайте се за канала на спортното предаване СТУДИО СПРИНТ в YouTube


 

Мобилната версия на Tennis24.bg (m.tennis24.bg) може да видите ТУК!
Коментари
Други новини